RÓLAM

Közgazdász végzettségemnek és az ahhoz kapcsolódó munkatapasztalataimnak köszönhetően tudom mit jelent két lábbal a földön állni, célokat kitűzni, feladatokat teljesíteni, beintegrálódni csapatba, konfliktusokkal megküzdeni. Azonban azzal is tisztában vagyok, hogy amennyire földi "lények" vagyunk, és annyira szellemiek is, és nem hanyagolhatjuk el a tényt, hogy érzéseink vannak, preferenciáink, vágyaink, amelyek olykor-olykor szembemennek a mainstream-mel. A coaching tanulmányaim során megtanultam, hogy hogyan kezeljem helyén a nehézségeket, kihívásokat, hogyan találjam meg az egyensúlyt még akkor is, ha éppen kibillentem belőle. Ezt szeretném átadni írásaimmal és a coaching alkalmak során.

Első önfejlesztő könyvemet Nagypapámtól kaptam, 14 éves korom körül, Dale Carnegie: Sikerkalauz című művét. Nem is sejtettem akkor még, hogy ezzel elindultam egy olyan úton, amely végtelen, amely számtalan ajtót fog kinyitni és bezárni egyaránt, és egyre inkább felkelti majd bennem a vágyat a további fejlődésre majd az elért tudás megosztására. 

Közgazdász diplomám megszerzése után utazni kezdtem, több évet éltem Franciaországban, aminek köszönhetően megtanultam franciául. 

Pszichológia területén a Károli Gáspár Református Egyetemen képeztem magam, ahol az úttörőnek számító egyetemi szintű Rajzvizsgálati szaktanácsadó képzést teljesítettem.

A következő lépcsőfokot a Life coaching képesítés jelentette a Pro Bona szervezésében, ahol elsajátítottam a life coaching elméleti és módszertani hátterét. 

A Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia "Újságírás a XXI. században" kommunikációs képzésén betekintést nyertem az újságírás rejtelmeibe, a szakma elismert képviselőinek segítségével. 

Angolul, franciául folyékonyan beszélek, ezért ezeken a nyelveken is tudok vállalni klienseket.