en

Power, azaz erő coaching, mert hiszem azt, hogy olyan erők lappanganak bennünk, amelyek létezéséről nem is tudunk. Az erő, amely nem fizikai erő, és nem mások legyőzését szolgálja, hanem önmagunk meggyőzését arról, hogy a változás és a fejlődés kulcsa bennünk van. 

Változás 

A változás az életünk velejárója testi- és lelki szinten egyaránt. A helyes irányt nekünk kell megtalálni, önmagától kevés dolog működik, de sokszor pár lépés is elegendő ahhoz, hogy valamilyen területen pozitív változást érjünk el. 

Kimozdulás

Adott helyzetből való kimozduláshoz szintén erőre van szükségünk. Nem elég vágyni rá, gondolni rá, bár kétségtelen, hogy a gondolataink is energiát hordoznak - cselekvés nélkül nehéz elképzelni, hogyan jutunk el A-ból B-be.

Feltárás

A coaching ülések alkalmával a rejtett belső erőtartalékainkat kutatjuk fel, előtérbe helyezzünk a kérdéses élethelyzet több szemszögből való megközelítését. Feltárjuk a sikeres megküzdési stratégiákat és a rejtett erőforrásainkat. 

Célkitűzés

Önbizalom növelés

Reziliencia fejlesztés

Saját válaszok és megoldások

Minden amire szükséged ahhoz, hogy elérd céljaidat, Benned van. Még ha kételkedsz is benne, de rendelkezel a szükséges erővel, és erőforrásokkal amelyek által felszínre tudod hozni a saját válaszaid és megoldásaid. Sokkal több mindent el tudsz érni, mint amiről valaha is álmodni mertél, és ezen az úton tud kísérni és támogatni a coaching. 


A változás Veled kezdődik